Općenito

Uvjetima kupnje utvrđuju se postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u OPG Tić web trgovini, na adresi www.tic-sirup.com.
OPG Tić je Prodavatelj, a Kupac je svaki posjetitelj koji putem web trgovine ili na neki drugi način naruči barem jedan proizvod od Prodavatelja.

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom naručivanja i/ili kupovine proizvoda snosi Kupac.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, skrećemo Vam pozornost da maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, te to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Uz proizvode koji se nalaze u web katalogu nastojimo dati što precizniji opis i sliku proizvoda, no unatoč tome, ne preuzimamo odgovornost za točnost navedenih podataka. U slučaju nezadovoljstva kupljenom robom svaki kupac ima (bez navođenja posebnog razloga) pravo na reklamaciju i povrat sredstava sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.

Cijene

Sve cijene na stranicama web trgovine www.tic-sirup.com su izražene bez poreza jer nismo u sustavu PDV-a.

Narudžba

Svi proizvodi ponuđeni u našoj web trgovini mogu se naručiti putem web shopa, Facebook-messenger, WhatsApp, Viber, SMS, mail, ili telefonom.

 

Plaćanje

Način plaćanja u web trgovini možete odabrati ulaskom u pregled narudžbe, tj. košarice s odabranim proizvodima. Nakon što izaberete proizvode iz našeg kataloga, na način da upišete količinu i kliknete “Kupi”, pojavljuje Vam se u gornjem desnom kutu pregled narudžbe, tj. košarica s odabranim proizvodima. Klikom na “Pregled narudžbe”, tj., ulaskom u košaricu s odabranim proizvodima, imate mogućnost odabira načina plaćanja između sljedećih ponuđenih opcija:

Transakcijskim računom direktno preko web trgovine
Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja (pouzećem):

Artikle naručene u web trgovini www.tic-sirup.com možete platiti gotovinom, dostavljaču prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Besplatnu dostavu robe na adresu kupca vršimo vlastitim prijevozom u krugu 20km od Tribunja.
Besplatna dostava za navedena mjesta vrši se uz uvjet da narudžba iznosi minimalno 15eur.
U slučaju da narudžba iznosi manje od 15eur proizvodi se mogu kupiti direktno kod OPG TIĆ uz prethodnu najavu o dolasku.

Povrat / Reklamacije

OPG Tić odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim web stranicama sukladno pozitivnim propisima, posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.

Sve reklamacije vezane za kupljenu robu ili postupanje naših prodajnih operatera, nezadovoljstvo, pokude, ali i pohvale, primamo isključivo u pisanom obliku, poštom na adresu „OPG Tić, Ulica Bunari 9, 22212 Tribunj ili e-poštom na adresu info@tic-sirup.com ili na broj telefona 095/888-1281.